Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Norddjurs Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved at vælge emne og herefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Nyheder

Covid-19 information til beboer og pårørende

Besøg kan frit foregå udendørs såvel som indendørs. Der skal ikke længere laves aftaler forud for besøg. Der er ingen begrænsninger for antallet af besøgende, så længe der er mulighed for at overholde Sundhedsstyrelsens generelle vejledning vedrørende forebyggelse af smitte med COVID-19.

For at vi alle kan leve op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger, står der håndsprit ved alle indgange til plejecentrene. Det anbefales fortsat, at der holdes minimum 2 meters afstand fra person til person. Hvis dette ikke er muligt, anbefaler vi, at I bruger mundbind. Mundbind kan udleveres ved henvendelse til personalet.

Hvis der opstår et udbrud af COVID-19 på et plejecenter kan Styrelsen for Patientsikkerhed genindføre relevante restriktioner eller besøgsforbud.

Vi glæder os til en mere normal hverdag, hvor vi sammen sikrer, at beboerne på vores plejecentre undgår at blive smittet med COVID-19.

De generelle retningslinjer for forebyggelse af smittespredning for COVID-19

  • Kom kun på besøg, hvis du ikke har symptomer, der måske kan skyldes COVID-19.
  • Brug håndsprit eller vask hænder, hver gang du har rørt ved overflader, som andre også kan have rørt ved. Dette anbefales, både når du færdes udendørs og indendørs.
  • Host i ærmet, og brug håndsprit eller vask hænder, hvis du er kommet til at hoste i hånden.
  • Undgå store forsamlinger.
  • Undgå fysisk kontakt, og hold minimum 2 meters afstand.

Læs mere om coronavirus

 

Kontakt

Plejecenter Violskrænten & Grønnegården
Violskrænten 13
8500 Grenaa
Tlf.: 89 59 24 33

EAN nummer 5798004401194

Læs mere

Se billeder og læs mere om, hvad der gør Violskrænten og Grønnegåden til et godt sted at bo.

Plejecenter Violskraenten Og Gronnegaarden 28 11 1